Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Thursday, 7 July 2011

jalan-jalan KL with family..

Sebelum pergi jalan2 of cause la kena amik pic dlu..hehehe :)
hati riang!!! walaupun tak dapat nak jalan kan Mr. Cinta...
tak pe.. nanti sure dapat spend dengan dia pula.. <3


 Sampai je terus KL... terus pergi isi perut yang lapar.. 
Tengok mama tak sabar tunggu makanan untuk lucnch...


Our lunch!!!!


Lepas makan.. Jalan2 la... tak sah la kalau tak shoping kat KL...
Lepas tu berjalan la dari Sogo sampai ke PS...
Mana tak nya abg saya cakap Sogo ke PS dekat..
Padahal~~~ Jauh gila...
sakit gak la kaki..heheh :)
tapi still excited!!

Dah penat berjalan...
balik la..
memang tak la nak berjalan kaki terus ke Sogo balik..
sebab parking kereta kat sana..
so naik la tren...
boleh plak salah naik tren kan..
apa lagi...
tengok la muka salah tren...
hahahahhaha :))


apa lagi sambil tunggu tren..
apa lagi sempat gak la posing!!!
look la mama..posing habis..peluk tiang la sebab penat..huhuhu


My brothers...!!! 
sama kan!!


Dah penat...singgah jap di McD...
My pebret!!!
hehehe


setelah setengah hari berjalan dari kul 11.30pg sampai la ke 6.30ptg.. baru la balik..
kepenatan...
balik semuanya rehat...
best sangat dapat berjalan sama2..

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia