Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Wednesday, 24 August 2011

Apa pebret lagu raya k0rang?

Hai.. Assalammualaikum salam 1 blogger... hari ini Lydia nak la kongsi apa pebret lagu raya.. kalau setiap kali raya mesti dengar lagu raya.. Memandangkan lagi beberapa hari lagi akan menjelang hari raya Aidilftri.. Macam budak-budak dah sibuk main bunga api dan mercu kan.. dah bising-bising kat setiap ruang legar rumah kan..


So apa saya nak share ni adalah lagu raya.. Macam saya sendiri lagu pebret raya saya adalah seperti list berikut:: (chewah!! ^_^)

1. Suasan Hari Raya - Anuar Zain & Ellina (macam lagu yang korang dengar sekarang ni) *hehe ^_^*

2. Seloka Hari Raya- Uji Rashid & Hail Ameer (lagu ni comel la..hehe..ada kenangan) *antara dia*

3. Sesuci Lebaran - Siti Nurhaliza (lagu ni selalu Lydia karok kalau ada event..hehe..) *suara apa la kan*

4. Nazam Lebaran - Siti Nurhaliza (lagu ni Lydia pernah buat persembahan masa jamuan raya) *sakan kan*

sebenarnya semua lagu Lydia suka cuma yang kat atas ni je yang Lydia betul-betul suka.. Tak pernah miss la dengar.. hehehe... Kalau lagu raya yang baru ni, Lydia kurang sikit.. HATI LEGEND kan...hehehe

p/s::: apa-apa pun lagu korang suka, yang baru atau lama janji bermakna buat korang semua..

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia