Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Monday, 29 August 2011

Entry untuk Papa ku sayang


Salam 1 bloggers.. Entry ini Lydia buat khas untuk papa Lydia sempena hari lahirnya yang ke 58.. Beliau sentiasa dengan Lydia dan menjaga Lydia dengan baik sekali.. Lydia bersyukur mempunyai seorang bapa yang sangat penyayang dan bertanggujawab.. Ingat lagi waktu kecil dia selalu dodoi kan Lydia tidur.. Dan sekarang Lydia pula layan dia.. hehehe ^_^ (manja-manja anak and bapa).. So Lydia nak bagi ENTRY ini sememangnya untuk My Only Father...

"HAPPY BIRTHDAY TO YOU PAPA.. MAY ALLAH BLESS YOU ALWAYS.. Girl nak minta maaf selama ini girl tahu girl tak pernah jadi anak perempuan yang baik walaupun girl tahu girl hanya seorang puteri dalam hati papa.. Girl minta ampun dari hujung kaki hingga hujung rambut dan halal kan makan minum girl selama ini.

Papa hari raya esok kan hari nya.. Entah sebak rasa hati ini melihat pengorbanan papa dalam menjalani dugaan selama ini.. Percaya la girl always dengan papa walau macam mana pun.. GIRL SAYANG SANGAT KAT PAPA.. papa terima kasih sangat-sangat mendewasakan girl dan mengajar girl erti hidup..

Lastly, girl nak ucapkan SALAM AIDILFITRI buat papa.. Ingat girl always sayang papa..walaupun macam mana pun keadaan papa... (sedihhhh dan sebakk) apa-apa TERIMA KASIH BEING MY FATHER"

p/s::: girl ingin papa selalu besides girl..

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia