Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Friday, 12 August 2011

kenapa lenconganlurustetap?

Salam 1 blogger...hai..hai.. kenapa saya pilih lenconganlurustetap kan.. ramai juga la tanya saya.. Banyak-banyak boleh create kan.. Sebenarnya maksud lenconganlurustetap ini adalah LIKU-LIKU HIDUP.. Ye la kadang-kadang hidup ini ada jalan lurus dan bengkang-bengkok kan.. 

Dulu mula-mula masa buat blog ini koordinatberpaksicintanormal tapi itu la link nya tak tetap sebab tak nak cerita pasal cinta je.. Sebab ada blogger-blogger yang meluat nak baca..hehehe ^_^ lepas tak lama tu bertukar link lagi ke koordinatberpaksitetap.... tapi la tak tetap juga..hahahahaha :-p 

Dan ini la terakhir lama juga la simpan link lenconganlurustetap ini... dan harap-harap dah tak akan tukar sebab dah sebati lagi pun, dan bersesuai dengan apa yang nak dikongsi kan bersama dengan para blogger... Alamak!!! (skema kan ayat) hehehe ^_^

Biasa sebab senang orang lain nak baca blog saya ini..senang nak faham apa yang nak disampai kan.. Nanti taip bahasa sms kang tak faham lak.. Al-maklum la bahasa sms sekarang ini macam-macam kan..

p/s:: apa-apa pun link dia, orang yang empunya blog ini tetap orang sama okay.. ^_^ 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia