Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Wednesday, 31 August 2011

klick raya ini

Cerita sambungan raya ke-2 hehehe ^_^ .. sampai saja rumah atuk.. semua dapat berkumpul ramai-ramai (cukup column nya semua) ramai gila orang.. Sampai huru-hara dibuat nya.. hahaha.. Tak lama lagi dapat lagi ahli baru.. maybe 2 orang..hehe..  Petang tadi semua sibuk dengan persiapan nak bakar lemang.. Sebab tahun ni semua nya lambat berkumpul.. RAYA KE-2 BARU BUAT LEMANG.. Sebelum buat lemang tu my brothers sibuk la kemas di laman belakang rumah..

 sibuk nya mereka.. dan saya tukang ambil gamba la kan..

ni la my sepupu!!! sibuk je nak kacau orang... SNAP!!

lepas dah main-main of couse la akan pergi mandi kan.. Dah kalau ramai  ni mesti la tunggu giliran nak mandi..  comel je mereka ni..eee...geram!! Dah sampai malam.. LEMANG TIME!!!


sofy & mama sibuk isi beras dalam buluh..

lemang yang dibakar!!!

sementara tu budak-budak sibuk dengan bunga api mereka la kan..


 mercun terbang...yeke??

p/s:: thats all for today!!! ape la yg akan menanti esok kan harinya...tak sabar.. hope will be more happy ^_^

2 comments:

  1. meriahnya raya...selamat hari raya :D

    ReplyDelete
  2. wahhh... raya sakan... selamat hari rayeeee

    ReplyDelete

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia