Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Friday, 19 August 2011

Selamat hari lahir sahabat-Mucuk Eyma

Buat sahabat yang baru je kenal tapi ada keserasian antara kau dan aku.. haha ^_^ serius aku SAYANG kau.. Kalau boleh aku nak kau jadi sahabat aku sampai mati.. And aku TAK NAK wish lambat birthday kau.. hehehe sebab tu la aku wish AWAL.. sorry my dear.. Tau lagi 2hari kan.. Tapi tak pe la.. Selamat hari lahir yang ke-22 semoga panjang usia, dimurahkan rezeki dan success selalu dalam hidup kau...

ni hadiah birthday untuk kau...

and aku nak mintak maaf la lagu blog kau sama gan aku..hehehe ^_^ and Mucuk Eyma sowie curi gamba kau..hehehe...

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia