Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Wednesday, 14 September 2011

aku BUKAN penulis blog yang tega..

Hari ni nak guna bahasa "aku" kat dalam entry ini... Aku tahu aku hanya adalah penulis blog yang biasa yang hanya ingin berkongsi cerita hari-hari aku dan luahan hati aku.. Aku tak reti nak tulis blog yang boleh orang jadikan aku ini favorite.. Sebab aku hanya hanya reti cerita tentang hidup aku.,.. MUNGKIN aku hanya ada blog sebab nak jadikan blog aku ini tempat aku cerita segalanya dan aku harap ada SESIAPA yang ingin berkongsi bersama aku..

Aku bukan HOT atau NAK NAMA.. Cuma aku nak semua orang tau kisah hidup aku.. Mana la tau tiba-tiba ajal aku sampai ada juga yang kenal aku kat dalam blog ni.. Sekurang-kurang cerita aku tak la terpendam semuanya.. Aku tak kisah orang NAK kritik atau cakap blog aku ni waste or benda yang tak berfaedah.. Apa yang aku tau setiap orang yang ada blog pasti ceritanya dan ada yang dikongsi bersama..

Aku nak ucap TERIMA KASIH kat semua FOLLOWER aku sebab sudi follow blog aku yang tah apa-apa ni kan.. Aku harap suatu masa blog aku ni dapat jadi blog kegemaran korang semua.. Walaupun aku tak mampu nak update hari-hari dan tak mampu nak bagi cerita yang lebat dan hebat buat korang semua.. Apa-apa pun AKU SAYANG KORANG SEMUA!!! 

Aku tak nak ayat kat atas ini jatuh kan aku tapi aku nk ayat kat atas ni bagi dorongan kat aku untuk terus berblogging dan terus mencoret berkarya dalam dunia maya ini.. Hope blog ini akan kekal sampai aku mati!!!
Biar aku jatuh aku akan tetap terus dan terus berjuang (<----amboi ayat) hehehe ^_^ 


p/s:: Biar orang cerita cara aku berblogging.. tapi aku tetap mengaku yang "aku BUKAN penulis blog yang tega"

2 comments:

  1. saya juga bukan penulis yang tegar..lalaa

    ReplyDelete
  2. tak reti nak follow orang.. ---->dah banyak sngt follow.. semakla dashboard tapi tak bace pon... hihihi.. ^^


    http://bulatmata.blogspot.com/

    ReplyDelete

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia