Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Saturday, 10 September 2011

Penggunaan bahasa NAMA, SAYA, AKU dan GUWA

Tak kisah la guna yang mana pun janji selesa.. Bagi Lydia sendiri tengok la pada entry yang sesuai.. Kalau nak dikenali sedikit rasa nya Lydia prefer guna "Lydia" so kalau nak bagi mula-mula selesa guna perkataan "saya" kalau macam nak rock-rock sikit guna la "aku" dan kalau nak brutal and ganaz sikit guna "gua" apa-apa pun bahasa diri untuk pembaca blogger janji korang selesa dengan ayat korang sendiri.. Tak kan nak tulis cerita lebat nak comel-comel kan..hehehe ^_^ guna la bahasa yang rock-rock sikit supaya bersesuai dengan entry.. Tak bermakna la korang kasar entry korang tak best kan.. Apa-apa pun IKUT SUKA LA KAN.. janji happy...

p/s:: Blog korang ikut suka korang lantak p orang nak cakap apa...

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia