Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Sunday, 4 September 2011

Perlu ke kritik sesama sendiri?


Assalammualaikum salam 1 blogger.. Lydia nak la luah sikit soal kritik-mengkritik antara sesama blogger.. PERLU ke? sampai nak hentam orang.. Kita sesama blogger patutnya sesama la menyokong even thought geli atau meluat tengok blog orang tak kan sampai nak publish kan.. sesiapa pun kalu dikritik akan terasa tak payah la nak publish kan.. apa kata korunk yang nak kritik tu just publish kat blog dia kan senang.. Memang la orang kata kritikan itu membina tapi sampai nak gaduh-gaduh sesama blogger tu.. TAK MAU LA.. TAK ELOK.. kita sama-sama memperjuangkan dan sokong antara satu sama lain.. NO BODY IS PERFECT!


Memang betul sesetengah orang kata "siapa makan cili terasa pedas" tak kan makan cili rasa gula-gula kan... Apa-apa pun setiap blog ada cara penyampaian dan cerita yang berbeza kalau TAK BOLEH terima tak payah la baca.. TAK PAYAH sakitkan hati sendiri.. Lydia kat sini nak kita sesama blogger SATU HATI.. sokong sama-sama..


Lydia tahu Lydia cuma blogger baru yang hanya ingin mencoret cerita bukan untuk mengata atau megutuk cuma nak kita kenali sesama sendiri ^_^

p/s::: maaf la andai entry ni ada yang terasa hati.. Lydia cuma nak jadi SAHABAT BLOGGER yang sokong antara satu sama lain..

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia