Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Tuesday, 13 September 2011

takdir Tuhan..

Mungkin cerita dan kenangan itu dah lama.. Tak tak akan jumpa lagi seperti mereka.. seorang kakak dan seorang adik yang tiada gantinya.. Merindui mereka begitu lama, menitis air mata tak kala mendengar dan berjumpa.. mungkin ini takdir Tuhan yang pasti ada hikmahnya.. Cukup la seorang 2tahun dan seorang 1tahun tak apa la.. Ini untuk mereka , kebahagiaan mereka.. Biar la macam mana pun ia tetap di hati buat mereka yang pernah berada dihati kini jauh pergi...bukan pergi selamanya tapi pergi dari hidup ini...

Cerita pertama:
Beliau yang bernama Azlina Adam seorang kakak yang tak akan ada seperti beliau.. Rindu sangat dapat berjumpa walaupun seminit dua.. Dah 2tahun dah tak bersua hanya facebook tempat bersapa.. 
Mungkin ini takdir Tuhan buat kita.. InsayaAllah kita akan jumpa lagi.. 
rindu peluk dan cium tetap ada.. Tak akan jemu dan tak akan pudar di hati.. Ingat la kenangan itu tetap ada sampai bila-bila.. 
"Manja kak ina dengan girl sentiasa girl rindu selalu".. Biar la orang nak cakap apa-apa tentang kak ina, girl tetap akan doakan kak ina bahagia sampai bila-bila...love u n always miss u..

CERITA KEDUA:
Beliau yang bernama Eliza Jasmine seorang adik tak kan ada adik lagi adik seperti beliau.. Indahnya dulu kita bersama kemana sahaja tentu orang dah tahu siapa kita, macam belangkas kita berdua.. Yang dulu macam mana orang kata tak kan kita terpisah.. 
Namun mungkin takdir Tuhan tidak membela kita berdua kita terpisah untuk mengejar bahagia.. Min pergi mendiam diri bergitu sahaja hampir setahun mencari nombor telefon tapi gagal hubungi.. ini takdir Tuhan akhirnya dapat jua dengar suara adik..
Facebook la tempat melepas rindu dengan gambar sahaja walaupun min block hati ini tak akan putus asa.. ingat "min tetap adik akk walau macam mana pun" i will always love & miss u..

p/s:: kenangan ini ada sampai bila-bila!!! facebook juga melepas rindu kita semua..

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia