Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Thursday, 6 October 2011

buat header kerja sambilan?

Huh!!! bukan mengeluh tapi happy sangat sebab ada yang request suruh buat header tapi tu la masih dalam belajar untuk guna photoshop ni.. Buat masa sekarang ini buat header untuk blog ni hanya sebagai hobi dan suka-suka je.. tak ada la sampai nak menjual ke apa.. Lydia bukan la hebat dalam design2 bagai ni.. Just simple make the header kan.. 

Sekarang ni tengah buat header untuk bff je.. Lepas ni siapa lak kan.. hehehe ^__^ .. Apa-apa pun Lydia nak say thanks sangat buat bff Lydia juga yang ajar pakai photoshop.. sekarang dia lak sibuk dengan photography dia kan.. So untuk pengetahuan semua Lydia menggunakan photoshop, photoscape, picnic dan photobucket untuk semua header.. Its learning time..

so ini antara header yang Lydia pernah hasil kan sepanjang berblogging Lydia.. Untuk diri sendiri dan bff..

1

2

3

4

5

6

7

so ini la hasil kerja Lydia!!! hehehe ^___*



3 comments:

  1. wah wah ~ bestnye ade header :)

    ReplyDelete
  2. waaaa..dh lma xbuat header..huhu..xreti buat sngt T_T

    ReplyDelete
  3. wah..nice header..mcm mana buat..ajar lah buat..huhu

    ReplyDelete

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia