Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Tuesday, 4 October 2011

class yang makin padat..

Dah 2 minggu Lydia pergi class.. seronok and makin bersemangat sebab jadual yang makin padat yang amat.. Terpaksa la bangun pagi-pagi buta untuk siap ke class.. Sebab class start pagi.. Lydia travel so lagi la kena bangun awal kalau class kul 8, kul 6 pagi dah kena bangun nak kena bersiap.... 

Sem ni Lydia ambil 6subject semuanya majoring.. Oh ye!! lupa lak.. Lydia ambil majoring counselling.. ceh2!! nak jadi counselor ini.. walaupun tak berapa la nak betul tu just sebagai profesion je kan.. tak salah pun.. 

Ni kat bawah ni schedule untuk sem ni.. tak la padat gila.. tapi loteh la sikit!!! hehehe ^___^.. Sem ni kene achieve lebih sikit sebab nak kekal kan pointer.. so kena study hard.. Exam pun tak lama lagi  bulan 1, 2012.. huh~~~ ^___!^

  CLASS SCHEDULE
 No
Day
Time
Course Code - Name
Section
Venue
1
Friday  
10:30 AM -11:30 AM
ESB4003-Group Counselling
2
TR15 - B1 Level 08, LCS
 
Wednesday  
08:30 AM -10:30 AM
ESB4003-Group Counselling
2
TR15 - B1 Level 08, LCS
2
Thursday  
01:30 PM -02:30 PM
ESB4014-Theories and Philosophy in Counselling
2
TR43 - Annexe, LCS
 
Tuesday  
08:30 AM -10:30 AM
ESB4014-Theories and Philosophy in Counselling
2
TR43 - Annexe, LCS
3
Monday  
01:30 PM -03:30 PM
ESB4024-Social Changes in Society
2
TR18 - B3 Level 09, LCS
 
Wednesday  
10:30 AM -11:30 AM
ESB4024-Social Changes in Society
2
TR18 - B3 Level 09, LCS
4
Thursday  
08:30 AM -09:30 AM
ESB4064-Special Children and Family Counselling
2
TR27 - A2 Level 10, LCS
 
Wednesday  
03:30 PM -05:30 PM
ESB4064-Special Children and Family Counselling
2
TR26 - A2 Level 10, LCS
5
Monday  
08:30 AM -10:30 AM
ESB4083-Individual Counselling
2
TR42 - Annexe, LCS
 
Tuesday  
10:30 AM -11:30 AM
ESB4083-Individual Counselling
2
TR42 - Annexe, LCS
6
Friday  
11:30 AM -12:30 PM
ESB4093-Career Counselling
2
TR29 - A2 Level 10, LCS
 
Wednesday  
11:30 AM -01:30 PM
ESB4093-Career Counselling
2
TR29 - A2 Level 10, LCS 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia