Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Wednesday, 12 October 2011

demam~~

dah beberapa hari ni Lydia dah tak update atas kesihatan yang tak begitu baik.. Lagipun banyak sangat hal-hal yang kena di settle kan.. rindu sangat kat blog dan muka buku.. aduhai~~~ nak macam mana kan.. dah demam tambahan penyakit lama datang balik.. slipped dics .. Sakit sangat nak bangun berdiri tak senang.. duduk tak senang.. baring je la mampu..

ni ubat-ubatan yang doktor bagi..
ubat batuk + antibiotik + demam + tahan sakit..

dan MC yg diberi selama 5hari cuti..

Nampak macam best kan cuti lama-lama.. dan ada orang kata untung la cuti lama kan.. sebenarnya TAK BEST!!! sebab pelajaran ditinggalkan + bosan yang teramat sangat.. asyik rehat je la.. hemmm.. Tak pe la penyakit ni penghapus dosa kecil.. ada baik juga bila sakit ini.. Tuhan nak suruh kita beringat jangan terlalu seronok..

p/s:: hope cepat sembuh!!!

1 comment:

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia