Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Tuesday, 18 October 2011

RM500=/ per day!!!

minggu lepas.. boring sangat duduk rumah so decide la keluar shopping so Lydia keluar duit kat bank RM500... Hmmm.. sebenarnya keluar tu pun sebab nak cari wages untuk pakai pergi kelas.. So jalan-jalan la around KL.. Ampang Park.. and Jusco.. And finally jumpa la kat Vincci.. Sebenarnya Lydia berkenan kasut kat Marie Claire tapi dah abis stock... so beli je la.. 

 ni la wages nya..
3inchi je..
yewwww ^__^

so beli dah berjalan tu dengan ada duit tu apa lagi tak sedar diri la kan.. shopping punya shopping ni la hasil nya...

antara barang yang Lydia beli.. shawl.. purse baru.. jeans.. barang2 perempuan yang tak boleh dinyatakan...kikiki.. dan lain-lain la..

so the moral of this story is jangan bawa duit banyak2 nanti habis.. ni namanya nafsu yang tak boleh bela buat wanita.. Tapi RM500 tu tak la sia-sia sangat Lydia bayar bil juga!!! kikikiki.. so kena la balance k... jangan sampai shopping berabis hutang keliling kan.. And makan pun penting gak.. tak da la perut ni kelaparan balik tu :))

2 comments:

  1. wah..lyd drd ulu smpi skg ni xubah2 juga,..hehe ingt lyd jgn boros tau..huhu..simpan duit tuk masa depan tu..huhuhu

    ReplyDelete

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia