Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Wednesday, 5 October 2011

seribu sesalan!!!

dah jam 3pg.. mata ini tak mau tidur lagi.. padah sebab minum coffee yang Lydia beli kat Starstrex Starbucks!!!

ni gara-gara sebab nak minum sangat caramel latte kan dah sakit kepala tak boleh tidur.. PANDAN MUKA AKU!!! huh!! aduyai.. tulung-tulung.. mahu tidur ar mata.. Sok dh la ada kelas ni...

muka excited dapat caramel latte!!!
sodap sangat!!!

tu la lupa la nk mintak without coffee ni dh nyesal.. mata dah terpina-pina ni.. segan-segan je mata ni nak tidur tau.. harap pas ni boleh la tidur kan.. esok boleh pergi kelas senyum-senyum macam kerang busuk kan.. (apa la Lydia merepek ni) hahahaha ^___^

muka kene freez~~~

p/s:: sebelum Lydia merepek lagi kan.. baik pergi berangan-angan dulu.. nanti compem boleh tidur punyer kan.. so the moral of story jangan nak mengatal minum kalau tak boleh minum.. kan dah jadi sribu sesalan..

1 comment:

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia