Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Friday, 4 November 2011

Tower heist review

hai fellows...hari ni Lydia nak la bagi review sikit tentnag cerita TOWER HEIST.. Lydia dah tengok cerita ni pada hari khamis lalu...Mesti tertanya kan best ke cerita ni kan.. so Lydia akan bagi review sikit la and anda semua nilai la sendiri ok..


Nampak tak authors semua popular kan.. So this the review.. Cerita ini mengisahkan sebuah bangunan kediaman buat orang-orang kaya.. (macam kondo la) tapi ni memamg mewah la... Dimana Ben Stiller bekerja sebagai manager maintenance kat situ kira macam penjaga la segala perihal tentang Tower heist ni..(bukan guard taw).. So mesti korang tanya kan apa kena ngena gan Eddie Murphy tu kan.. Dia ni merupakan seorang penjenayah ringan la..(curi2 rompak)..

ni tengah usha tower untuk plan rompakan dorang..

Apa kaitan gan si Ben ni adalah si Ben ni minta tolong si Eddie ini untuk merompak/ membantu untuk salah sebuah rumah yang dimiliki oleh sorang kaya ni.(Lydia lupa apa nama dia) kes nya penyelewengan wang syarikat serta pekerja kat Tower tu yang melabur kat dia...

THEN....... korang kena la tengok cerita ni.. hehehe ^____^ sikit2 je la.. unsur cerita more to action and comedy.. thats all la.. Lydia just give 3star saja..hmmm..



No comments:

Post a Comment

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia