Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Thursday, 1 December 2011

hai Disember!!!

bulan terakhir bagi 2011... Tak lama lagi hari jadi aku menjelang tiba.. Waduh2! Sangat la cuak la kan. Nak exam lagi.. Kena hantar asignment lagi.. Banyak benda yang akan berlaku pada bulan disember ini.. Harap semua berjalan lancar dengan kehendak-Nya.

Hmmm.. baru je start bulan disember ni.. 1hb kan yang sangat pilu sikit.. Tadi gadoh dengan my prince charming.. Perbalahan yang mengundang risiko yang sangat tinggi.. Kitorang gadih teruk.. Tapi selamat dapat dipulihkan dengan sikap toleransi.. Apa-apa pun i love u my prince!!!

p/s:: sejauh ini kami masih berjalan..

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia