Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Tuesday, 28 February 2012

berakhir

takdir Tuhan untuk berakhir satu kisah cinta.

Perit itu yang aku rasa.

Kehilangan tiada dia.

kenangan saja.

Wednesday, 8 February 2012

pohon berteduh itu mereka




p/s: ada juga tercalar tapi mereka masih boleh terima sebab itu dinamakan sahabat!

Teman & Sahabat a.k.a Twin


Dia ni teman dan sahabat yang paling rapat. Selalu ada dengan aku ketika senangdan susah dia memahami pada diri aku ni. Untuk pengetahuan dia dan ada boyfriend baru sekarang aku suka tengok dia sebab muka dia ceria dan happy sangat dan paling penting juga bf dia tu my bestfriend juga tapi tu tak kesah la janji dia bahagia. 


Aku suka tengok dia macam ni senyum , ketawa dan gembira sebab itu la aku nak dari dia. Aku sayang dia sangat2 tak nak kehilangan dia. Walaupun aku tahu sekarang dia agak sibuk dengan kerja dan bf dia tapi dia tak lupa untuk text aku. Sebab aku tahu dia sentiasa ada dengan aku.

Alhamdulillah~~

p/s: Teman, Sahabat sampai bila-bila2.

past 3weeks

 our dinner.

our handphone!
sama x?hahaha ^__^

p/s: mungkin terletak bintang dilangit tapi tak sama seperti kejora.

Alhamdulillah~

Hari ini dapat result, first sekali bersyukur sangat terhadap Illahi sebab result bertambah baik walaupun dugaan sem lepas terlalu berat buat aku. Allah sayang itu yang aku tahu. Ada hikmah atas segala dugaan dan cabaran yang diberi. 

Pointer aku semakin naik. Papa pun happy dengar pointer aku, tapi sorry papa tak dapat 4flat la sebab bukan senang nak achieve. 

P/S: Tuhan Sayang.

Monday, 6 February 2012

coklat cinta


ni antara hantaran coklat belah laki bagi pada perempuan.
HOMEMAKER punye yang ditempah khas!

Sunday, 5 February 2012

Selamat Pengantin Baru abg ku,


SIMFONI KASIH

Di ijab qabul pada 27 JAN 2012

 persandingan belah perempuan bertemakan warna - putih pic
29 JAN 2012

belah lelaki bertema kan- merah hitam putih
4 FEB 2012
selamat menjalani kehidupan baru buat abang ku bersama kakak ku, 
Semoga kalian bahagia sentiasa hendakNya. 
Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia