Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Monday, 7 May 2012

2 tahun itu. SHE'S

jodoh pertemuan di tangan Tuhan,
selama 2tahun aku tak kunjungi beliau di Melaka,
Ini merupakan kejutan terindah aku dari papa aku sendiri.
Thanks papa giving me this present.
Since 2010, 
aku tak jejak Melaka atas sebab kesibukan di kampus,
Alhamdulillah ni semua nye spontaneous papa la kan.
Tetiba Ahad ajak pergi jalan-jalan Melaka.
Lagi pun ada la budak itu sibuk je MukaBuku,
Suruh datang Melaka sebab kerinduan.
Jam 12.45 tengah hari gerak dari KL.
jam 2.30 sampai ke Melaka..
Memang best sangat dan beliau gembira sampai telinga,
Setiba sahaja beliau peluk aku seperti enggan lepas walaupun sesaat.

this is she's yang merindui, dan tidak terkecuali aku.
me and she's

i love them~
she's , me and papa

for sure kalau tak ada papa yang nak bawa ke Melaka,
tak jejak aku ke Bandar Bersejarah ini.
the paparazzi

ye!!! ini diantara mereka.
them~

p/s:: Tuhan itu sangat mengerti, syukur Alhamdulillah masih ada kesempatan di dunia ini. to papa, thanks alots... LOTS OF LOVE FROM ME <3

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia