Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Thursday, 25 October 2012

She's


Hai2... Malam2 macam ni memang selalunya memang bosan la kan.. tak tahu nak update apa..
hahahaha..
nampak tak gambar atas ni.. Macam kembar tak???
hehehe
sebenarnya dia ni student aku..
aku sayang dia..
memang aku rapat dengan dia walaupun dah tak ada di sekolah  kitorang still jumpa kat luar..
apa yang buat dia ni istimewa dimata aku?
nak tau..
itu Rahsia.. hehehe
Biar aku je tahu dan nilai siapa dia dalam hati aku..
oh ye.. nama dia Ellis Jusfeena.. aku selalu juga kena tegur dengan dia sebab salah eja nama.
Hope lepas ni tak salahkan..
oh ye!!! lupa lagi.. this year dia ni calon SPM.. 
untuk beliau GOOD LUCK ye Ellis..
buat yang terbaik untuk diri, keluarga dan masa hadapan.
pesanan terakhir jangan asyik dengan cinta je tau2 :p
Cikgu sayang kamu :)

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia