Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Thursday, 18 October 2012

Thesis oh thesis

bermulanya sesi membuat thesis. tapi tak gerak2 lagi, bab kata lecturer tidur pun thesis, makan thesis, mandi pun kena ingat thesis and all everything kena ingat thsesis..
sekarang still tengah blur tak tau nak buat tajuk apa untuk thesis ni. Walaupun thesis diberikan oleh lecturer tu nampak senang hakikatnya jelung juga mata ni.
Haih! kesabaran dalam diri melanda sudah.
Apa kena buat kena tumpuh juga untuk last sem ni..
macam2 dugaan gak yang menimpa aku.
bak kata seseorang ni 
"hadapi la dengan senyuman"
ye!!!

Pagi2 dah bangun untuk buat revision untuk buat selidik yang mana sesuai untuk dijadikan rujukan. 
Malam2 tak dapat tidur sebab stress dengan thesis paper yang tak gerak2 tuh!
aduyai!!! rasa cam tak ada life je kan.
Hmmmm... (tak nak mengeluh) tapi dah mengeluh pun.. 
harap sangat semuanya berjalan dengan lancar untuk sem ni.
walaupun thesis kena buat, kerja tetap kerja untuk cari nafkah diri.
supaya bila keluar tak da la sengkek sangat kannn..
(eh2 melalut sudah)
untuk thesis kali ni mungkin tajuknya begini 
"Lokus Kawalan dalam kalangan Remaja bagi membentukkan percapaian akademik dan kerjaya"
mungkinlah!!!
 hope sangat dapat buat..
doa2 kan la untuk aku supaya ada masa menelaad lebih banyak teori dan kajian nanti.

p/s:: tak serabut tapi stress.

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia