Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Saturday, 17 November 2012

Tiada Kasih Tiada Cinta

tiba2 terasa nak update blog ni.. entah kenapa sejak 2 menjak ni terasa nak update tapi tak terupdate.. Baru2 ni adik aku ada la beli kan CD "aku terima nikahnya" ok fine!!! Memang romantik la ceritanya..Tapi tu la ada 1 lagu yang menarik dihati aku untuk aku dengar dan nak lirik dia sangat.. Entah kenapa la kan..

Lagu : "TIADA KASIH TIADA CINTA"
aritis : Ady Putra

ku kesali diriku tuk menyayangi mu
kata kata manismu
membuat aku percaya kamu

tak pernah sekalipun
membelakangimu
sumpah janji setiaku hanya untuk
hanya dirimu

mengapa kau berubah'
cobalah tuk setia
dan pendam kan rasa
tiada kasih tiada cinta

biar aku terus terluka
buar aku terus terseksa
sampai bila pun tiada gunanya
kau hanya kan mendapat


shalalalala
biarkan lah
terus terluka

shalalala
biarkan lah
terus terluka

p/s:: baik2 lagu ini ada maknanya disebalik hidup aku.

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia