Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Tuesday, 18 December 2012

Encik Thesis

Hampir 3bulan aku bersama dengan En. Thesis. Baru siap bab 1 hingga bab 3. Bab 4 in progress lagi. Mana tak nya baru diterima oleh Mr. Pensyarah. Alhamulillah. Sekarang aku dah start rangka bab 4.
Lagi 2minggu aku perlu siap kan semua bab. InsyaAllah boleh siap. Thesis ni sangat2 seronok sebab buat pasal manusia.
Thesis yang aku buat ni aku rasa paling tenang sepanjang aku belajar. Mana tak relax gila sem ni. Aku harap thesis aku ni dapat A sebab aku nak kekal kan aku punya CGPA aku yang dah dapat second degree. Nak dapat first degree macam dah terlambat.
Apa2 Alhamdulillah aku bersyukur. Sebab aku lakukan dengan sendiri tanpa menggunakan sepenuhnya bantuan orang lain. Alhamdulillah syukur sangat!!! Tapi tu sokongan pihak2 lain juga aku hargai. 
P/s :: hidup ini bukan mudah tapi dengan usaha segalanya boleh selesai. Doa dan tawakal!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia