Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Sunday, 3 February 2013

Done Deg!!!

Alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar.. syukur padaMu kerana permudahkan perjalananku ini.. selesai sudah my degree, sekarang dah start kerja.. Pada mulanya memang susah tapi tu la betul kata perpatah "bersusah-susah sekarang , bersenang-senang kemudian". Aku akui , aku tak ramai kawan, tak punya kekasih, tetapi aku masih ada Dia yang sangat mendorong aku untuk terus berjaya aku percaya kerana kesakitan dan kepayahan ini mengajar aku untuk hidup dan mengajar aku untuk lebih menghargai diri sendir, Walau macam mana pun kita kena mencuba mengatasi segalanya!!!

p/s: syukur!

E-day sista!

Congrats adik!!!
tak sangkakan.. adik mendahului kakaknya..
kakak happy sangat berada di majlis adik dan
bersama untuk menyediakan persiapan..
Adik nak tahu bila kakak dapat call je dari adik..
kakak terus meloncat kegembiraan..
Alhamdulillah adik dah ke alam pertunangan..
InsyaAllah adik akan berkahwin pula..
Jaga diri dan jaga hubungan sebaiknya.
kakak always pray for u..


Adik sangat cantik hari E-day adik..
kakak sayang adik sangat2..


Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia