Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Monday, 19 August 2013

Oppa aku CEO.

Oppa aku ni ceo besar. Bukan cinta tapi sayang. Bukan buah hati tapi sahabat yang selalu dihati. Sentiasa kekal tapi tak selalu ada. Sentiasa jauh tapi kat sebelah. Hak milik zauj lain. Hak milik Allah :)
And not less oppa aku ni CEO dalam hati aku.

Coretan kisah hidup

Poyonya la tajuk kat atas kan. Padahal sangat ni. Hari ni macam tak ada kerja je. Padahal belambak. Start new chapter la kononkan. Sebabnya dah lepas raya ni banyak event yang menanti. Bukan apa saja nak sibukkan diri kalau tak, tak ada kerja la jawap nya kan.. Oh! Sebenarnya dah la tak merapu kat blog ni.. Blog ni dah penuh sarang labah-labah.. Dah bertakung dengan air yang lupa nak mop.. Penuh berhambuk kat tepi2 layout ni.. Hahahaha..

Bukan apa kalau dulu nak hilang stress je mesti blog la tempat luahan tapi sekarang dah malas dah sebabnya dah tak ada menda dah nak update. Ada cerita menarik tapi semuanya kongsi kan instagram.. Dulu twitter pastu blog sekarang instagram. Lepas ni apa pun tak tahu la.

Media elektronik ni dah macam-macam kalau ikutkan semua nak ada account acah-acah nak jadi retis. Poyo kan.. Hahaha.. Ok ni rasanya dah melampau merapu sebabnya tak ada kerja nak buat. Dalam kelas pun leh update blog kan. Ok lah. Nanti update lagi la. Dedaaaaa... Chow chin chow... Akhir sekali terima lah gambar muka beta yang hot ni. :p

Tuesday, 6 August 2013

Salam Aidilfitri

Ramadhan pergi. Hadirnya Aidilfitri. Maaf dari hati ke hati. Tinggalkan duka sambutkan keceriaan hingga ke hati.
Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia