Selamat kunjungan ke blog Si Puitis Sepi. follow & komen sekali. tqvm ^_^

Mr. Nuffnag

Tuesday, 3 December 2013

kakak

Aku sekarang dah ada seorang kakak.. kpopers gitu u all.. actually kenal dah lama sekarang baru rasa rapatnya.. Dulu jumpa biasa2 je.. Sebab ingat kan dia sombong rupanya tak la.. Dia anak angkat my papa juga a.k.a jurulatih mycorps.. Nama dia kak faz.. kenal dia memang best, She so matang tau.. and aku suka some attitude dia.. So leh la jadikan satu ikutan sikit..

Oye..btw, she pun dah g mission at filipina... Saja je tau bila sampai kat LCCT nak jeles2 kan aku..

Yela aku tak ada rezeki lagi nak ke sana.. InshaAllah ada rezeki pergi mission lain pula.. im so glad because knows her.. kakak I LOVE YOU. 


p/s: she of the one yang menyuntik kpop kat aku,, kakak goodluck disana,, seminggu tak jumpa dia.

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Segala yang tercoret adalah Hak Milik Lydia